SandraMariaLindqvist.blogg.se

Nytt namn, nytt syfte. Bilder. Funderingar. Inga läsare- inga problem.

Inför nästa val...

Publicerad 2014-09-30 02:50:00 i Allmänt,

Kära alla partier i Sveriges riksdag utom SD
(Det här är nämligen ett samtal om hur vi bäst ska kunna hjälpa er på plats där ni hör hemma, utan att ni som faktiskt ska få hjälpen har något att säga till om, och ni har ju så himla god förståelse för sånt så jag räknar med att det inte blir några sura miner. Tack på förhand, puss puss!)
 
 Inget sånt sa vi ju Jimmie!
 
Jag heter Sandra och är helt ok smart och har tack vare min gedigna nästan färdiga socionomutbildning och ett intensivt arbete med min personliga tro en djup förståelse för människans sociala och andliga liv samt inre väsen. Jag har efter valet förstått att det här med att Sverigedemokraterna fick så väldans många röster varit till enormt besvär för er alla och vill därför erbjuda det jag tror är den bästa lösningen på det här problemet.
 
 
 
Som ni säkert är medvetna om är det många människor som redan i typ minst 3 miljoner artiklar har kommit fram till just varför SD fick så väldans många röster. Minst 5 av dessa artiklar var ganska bra. Att föra en vettig integrationspolitik, trygga arbetsmarknaden och flytta röven utanför tullarna någon gång är säkert viktiga delar av lösningen. Det konstateras bland annat här hos vänsterekonomerna: http://www.vansterekonomerna.se/artiklar/starkt-samband-mellan-arbetsloshet-och-sd-rostande. De har tittat på vilka faktorer som har ett positivt samband till SD röster ( det vill säga vad som gör att folk röstar på SD). Det är i min mening en helt ok undersökning förutom att man har varit helt blind för den gemensamma faktor som är tydligast för många av de kommuner där SD är störst.

Vad är då denna gemensamma, viktiga och förmodligen avgörande faktor?
 
Skånskan!!!
 
Enligt NE: Skånemål brukar räknas till sydsvenska mål, men eftersom landskapet blev svenskt först 1658 bör man snarare kalla dem östdanska mål med sydsvenska inslag.
 
Östdanska!!! ( Ja och vem vill vara dansk liksom!) (OBS! jag vill, lite, men mest för att kunna ragga på Mads Mikkelsen)
Mmmm Mads!
 
Nu till min teori: Jag tror att de som talar skånska i hemlighet dag och natt plågas av en djup identitetskris. Varje gång de öppnar munnen påminns de om sin rotlöshet. Vem är jag egentligen frågar sig Skåningen? Varför låter jag såhär? Var hör jag hemma? Det står ju Sverige i mitt pass, då är jag väl Svensk! Jag är Svensk! Säger Skåningen och slår sig för bröstet, men inne i Skåningen finns en liten liten demon som viskar: No, det er du ikke. Som ett uttryck för en personliga exorcism tar den desperata och plågade Skåningen till alla medel för att bevisa sin svenskhet.
 
Lite såhär känner Skåningen:
 
Det är då de ser:
 
 
Jag ska alltså rösta på Sverigedemokraterna tänker Skåningen. Då blir jag en svensk man! ( Jag vet att det är så här eftersom jag själv är inflyttad till Skåne och har i flera år genomfört noggranna insider studier av det Skånska psyket )

Men så vill vi ju inte att det ska va!
 
Nä det vill ju inte
 
Nope!
 
Äum...
 
Det måste få ett slut!!!
 
PRECIS Ginger Alliance Spice!
Så lyssna lyssna nu nästan alla hedrade talmän och talkvinnor och hela riksdagen ( ink. er smygkommunister, fackliga, bogerliga smyg-rassar, abortmotståndare, smyg-liberaler, skattefifflare och annat löst pack)
 
Här kommer lösningen på era problemz!
 
 
 
 
OBS! Samarbete över blockgränserna krävs. (Kanske Folkpartiet med sin förkärlek för språk kan ta en ledande roll?)
 
( Det också!)
 
STANDARDSVENSKA FÖR SKÅNINGAR!!!
 
 
 
För att Skåningarna ska kunna rehabiliteras skulle en statligt subventionerad utbildning i standardsvenska för Skåningar (SFS) vara den bästa lösningen.
Det kanske inte är alla Skåningar som är så värst villiga att ta del av kursen, det är därför av största vikt som vi i så stor utsträckning som möjligt underlättar för deltagarna.
* För att slippa genans skulle SFS också kunna föras i form av distansstudier med anonyma nätträffar (här kan vi ju också dra nytta av flera av de ledande Sverigedemokraternas expertis på området för att öka integrationen och minska stigma).
 
* Förslagsvis kan SFS paketet skickas hem till kunden i ett anonymt kuvert eller laddas ner online.
* En stödlinje kan också upprättas där samtalen inte registreras på telefonräkningen.
* Som ett ytterligare incitament för inlärning kan alla Skåningar som deltar i SFS och som inom ett år klarar kursen belönas med en bonus. Exempelvis i form av ett presentkort här: http://www.sverigeklader.se/
 
 
Då slipper de på egen hand försöka driva ut danskan i själen och vips så har vi istället för av självhat plågade brölande rasist bönder bland äppelodlingarna på Österlen istället en fått en homogen mellanklass som med hjälp av skattesänkningar och billig städhjälp kan styras som marionettdockor att rösta varsom helst inom det liberala PK spannet.
 
Om vi påbörjar projektet omgående tror jag att vi kan nå ut till över 400 000 Skåningar innan nästa val.
 
Nu är alla glada!
 
 
Tonight we´re gonna party like we´re Gustav Fridolin
https://www.youtube.com/watch?v=MQl7OadjRVc
 
 
Jag deltar gärna i vidare diskussioner kring praktikaliteter och kursens utformning.
Hör av er om ni har några frågor.
 
Sandra Lindqvist
Malmö
 
P.S Varsågoda! Och ja, jag tar gärna en ministerpost i nästa regering.
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela