SandraMariaLindqvist.blogg.se

Nytt namn, nytt syfte. Bilder. Funderingar. Inga läsare- inga problem.

Merry X-mas and Good-bye Marol!

Publicerad 2013-12-21 05:47:29 i Allmänt,

I fredags firade jag lite julfest med barnen mellan 2-4 år i Marol. Jag var "Sandy-Claus" och gav barnen ett viktigt jul-uppdrag! Så alla barnen fick tomte-mössor och det är nu väldigt viktiga jul-glädje-ambassadörer! :) Jag blir iaf. glad ändå ner i tårna med de här ungarna! Busade loss totalt de sista minuterna så svetten rann om mig! Grät hela vägen in till Bandra sen.. fy fabian vad jag kommer sakna de här ungarna! Det var min sista Marol-dag nämligen. Min sista dag med SRS är på tisdag.. känns så knäppt att det är slut. Min handledare erbjöd mig till och med ett jobb men jag längtar verkligen hem till Sverige nu... Här kommer lite bilder från jul-firandet iaf.!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag på stranden...

Publicerad 2013-12-21 05:23:08 i Allmänt,

Jag och Vera slappade runt litegranna häromdagen när jag skulle ha jobbat hemma med att läsa nya policys från Slum Rehabilitation Authority... oooops! Don´t tell my supervisior! ;) Men eftersom SRA inte hade publicerat dem så drog vi in till Juhu där vi mötte upp en av Veras vänner; Martina från Italien.
 
" Welcome to Govandi" Började med en promenad in till Govandi, den närmsta tågstationen!
 
På vägen stannade vi och tryckte i oss en Mysore Masala Dosa... DELICIOUS!!!
 
 
På tåg i trafik som INTE är rusninsgtrafik... Om ni någonsin är i Mumbai så måste ni åka lokalt tåg.. sjukt snurrig och kul upplevelse. En kommer verkligen nära lokalbefolkningen, på alla möjliga sätt!
 
Lakhsmis hand har flytit i land!
 
Käkade indisk-italienskt! Det här är en vodka-infused penne med tomatsås och örter! Mums :)
På vägen hem tjackade jag och Vera varsin annanas. En får dem uppskurna i fina bitar och i påse för 3 spänn. Kommer def. sakna tillgången till billig och färsk frukt när jag är hemma... Vilket är snart! Aaaa bara en månad kvar!
 
Dead-serious about veggies!
 
 Julstjärnor i Chembur! Har en fin guldig i rummet :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vem är du?

Publicerad 2013-12-21 05:08:34 i Allmänt,

Förra veckan höll jag i ett workshop för ca 65 barn i åldrarna 7-14 i Marol. Jag försökte lära ut lite tekniker kring hur en målar. (Proportioner och skuggning m.m.)
 
Ansikte-proportioner.
 
Asså ögon... så pissigt svårt det är att måla ögon!
 
Någon av barnen skrev på tavlan <3 Jag fick också skriva en hel del autografer.. tydligen så är jag väldigt lik en tjej i en reklamfilm i TV. :)
 
Några dagar senare kom barnen till ett nytt wokshop och hade då med sig sina självporträtt. Utifrån dessa diskuterade vi frågor som självbild, hopp, drömmar... Det var verkligen kul att lära känna de lite äldre barnen på djupet. Speciellt tonårsflickorna som jag har arbetet en del med tidigare!
 
 
 
En del av de yngre barnen va också med så ett och annat missförstånd uppstod, men det är chill!
 
Några av barnen som var med på utställningen, där föräldrar och vänner kunde komma och titta!
 
På kvällen mötte jag upp Lena i Bandra och vi tog en fönster-shopping-promenad innan vi trötta landade på Sheesha, en fantastisk restaurang i Bandra. Har skrivit om den tidigare i bloggen tror jag! :)
 
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela